Hash de vită Corned cu ouă Pocate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și masă primară de dimineață? Hash de vită Corned cu ouă Pocate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, carne de vită, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hash de vită Corned cu ouă Pocate, Hash de vită Corned și ouă, și Hash de vită Corned cu ouă.
Instrucțiuni
Se toarnă suficientă apă într-o tigaie mare pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci; amplasat lângă aragaz.
Se toarnă suficientă apă într-o tigaie mare antiaderentă pentru a atinge adâncimea de 1 1/2 inci; adăugați 1 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Crăpați fiecare ou într-o ceașcă separată de cremă. Lucrând cu 4 ouă pe lot, glisați ușor 1 ou la un moment dat în apă fierbinte în tigaie. Gatiti doar pana cand albusurile sunt setate, aproximativ 1 minut (galbenusurile vor fi fierte doar partial). Folosind lingura cu fante, transferați cu grijă ouăle în tigaia de prăjire pregătită cu apă. Rezervați tigaia cu apă. Faceți înainte: ouăle Pocate pot fi făcute cu 1 oră înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Se încălzește tigaia mare antiaderentă la foc mediu; adăugați garnituri de grăsime și saut-ul până se rumenesc și grăsimea, aproximativ 3 minute.
Se adaugă ceapa roșie în tigaie și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adauga varza si amestecul de legume radacinoase tocate si se saut 5 minute.
Transferați amestecul de legume în castron; se amestecă carnea de vită și cartofii. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați ouă bătute și aruncați pentru a acoperi.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de hash de vită corned și gătiți până se rumenesc pe fund, apăsând ocazional cu spatula, aproximativ 4 minute. Întoarceți amestecul de hash în porții mici și gătiți până când a doua parte devine maro aurie, apăsând ocazional cu spatula, încă aproximativ 3 minute.
Între timp, aduceți apă în tigaia rezervată pentru a fierbe. Folosind lingura cu fante, transferați ușor ouăle înapoi în tigaie. Gatiti doar pana cand galbenusurile sunt setate usor, aproximativ 2 minute.
Împărțiți hash-ul de vită corned între farfurii. Top hash cu unul sau două ouă pocate și se servește.