Hash De Vită Corned

Hash De Vită Corned
Hash Corned Beef este un mic dejun care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1110 calorii, 102G de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, salpetru, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hash De Vită Corned, HASH DE VITĂ CORNED, și Hash De Vită Corned.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 12 inci setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardeiul gras și gătiți până începe să se rumenească ușor, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
4
Adăugați usturoiul, carnea de vită și varza, cimbru, oregano și piper negru în tigaie și amestecați pentru a combina. Odată combinat, întindeți hash-ul uniform peste tigaie și apăsați ferm cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De VităCarne De Vită
VarzăVarză
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CimbruCimbru
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Așezați un capac greu, o farfurie rezistentă la căldură sau o a doua tigaie direct deasupra hash-ului și lăsați să gătească până se rumenesc, aproximativ 10 minute. După 10 minute amestecați amestecul, apăsați din nou, acoperiți cu capacul și lăsați să gătească încă 5 până la 6 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți imediat.
7
* Nota bucătarului: pieptul trebuie pregătit prin etapa de saramură, dar nu gătit.
8
Așezați carnea de vită, piperul, ienibaharul, frunzele de dafin și sarea într-o oală mare de 8 litri împreună cu 3 litri de apă. Acoperiți și puneți la foc mare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, la foc mic timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
După 2 1/2 ore adăugați morcovii, ceapa, cartofii și țelina. Reveniți la foc mic și gătiți neacoperit timp de 15 minute. După 15 minute, adăugați varza și gătiți încă 15 până la 20 de minute până când cartofii și varza sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Scoateți frunzele de dafin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
11
Așezați apa într-un vas mare de 6 până la 8 litri împreună cu sare, zahăr, salpetru, băț de scorțișoară, semințe de muștar, boabe de piper, cuișoare, ienibahar, fructe de ienupăr, frunze de dafin și ghimbir. Gatiti la foc mare pana cand sarea si zaharul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se ia de pe foc și se adaugă gheața. Se amestecă până când gheața s-a topit. Dacă este necesar, puneți saramura în frigider până când atinge o temperatură de 45 de grade F. Odată ce s-a răcit, așezați pieptul într-o pungă cu fermoar de 2 galoane și adăugați saramura. Sigilați și așezați plat în interiorul unui recipient, acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 zile. Verificați zilnic pentru a vă asigura că carnea de vită este complet scufundată și amestecați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De VităCarne De Vită
GheațăGheață
13
După 10 zile, scoateți din saramură și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
14
Așezați pieptul într-o oală suficient de mare pentru a ține carnea, adăugați ceapa, morcovul și țelina și acoperiți cu apă cu 1 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Scoateți din oală și feliați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Ingrediente

23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit2frunze de dafin, sfărâmatefrunze de dafin, sfărâmate2kgpiept de vită, tunspiept de vită, tuns0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș11 kilogram de dovlecel,boabe de piper negruboabe de piper negru1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de ciocolată semidulce sau chipsuri de untchipsuri de ciocolată semidulce sau chipsuri de unt1cap micvarza, tocata, aproximativ 2 kilogramevarza, tocata, aproximativ 2 kilograme1maremorcov, tocat grosiermorcov, tocat grosier227Nuci de orice fel (tocate)morcovi tăiați cubulețe, aproximativ 4 micimorcovi tăiați cubulețe, aproximativ 4 mici113Nuci de orice fel (tocate)țelină tăiată cubulețe, aproximativ 2 tulpinițelină tăiată cubulețe, aproximativ 2 tulpini1pedunculțelină, tocată grosierțelină, tocată grosier1scorțișoară de scorțișoară, ruptă în mai multe bucățiscorțișoară de scorțișoară, ruptă în mai multe bucăți1(poate fi sau trece)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat11 kilogram de dovlecel,ienibahar la solienibahar la sol1(poate fi sau trece)ghimbir măcinatghimbir măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)piper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier907Nuci de orice fel (tocate)gelatină cu aromă de căpșuni marca jell-ogelatină cu aromă de căpșuni marca jell-o12boabe întregi de ienupărboabe întregi de ienupăr2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 kilogram de dovlecel,pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1miciceapă, cantonatăceapă, cantonată227Nuci de orice fel (tocate)ceapa cubulete, aproximativ 2 miciceapa cubulete, aproximativ 2 mici1(poate fi sau trece)oregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat454Nuci de orice fel (tocate)cartofi, decojiți și tocați, aproximativ 3 mediicartofi, decojiți și tocați, aproximativ 3 medii2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei gras roșu tocat finardei gras roșu tocat fin3(iarnă)unt nesăratunt nesărat2Ceapa galbena medie, tocatanucșoară măcinată sau proaspăt rasănucșoară măcinată sau proaspăt rasă8boabe întregi de ienibaharboabe întregi de ienibahar2(iarnă)salpetrusalpetru
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista