Hash De Somon Afumat
Hash somon afumat este o farfurie care servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 225 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 411 de fani. Un amestec de verdeață de ceapă verde, cartofi de aur yukon, pene de lămâie și cremă suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Hash De Somon Afumat, Mărar Afumat-Somon Hash, și Hash de somon afumat cu vinetă de mărar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de prăjire din fontă pe căldură medie.
Adăugați cartofii și ceapa, amestecând pentru a acoperi cu uleiul.
Întindeți cartofii și ceapa într-un strat uniform în tigaie.
Presărați cartofii cu puțină sare.
Gatiti, folosind o spatula metalica pentru a racla fundul tigaiei si intoarceti cartofii la fiecare 2-3 minute, pana cand cartofii se rumenesc in mare parte si se fierb, aproximativ 15-20 de minute.
Amestecați somonul, smântâna, hreanul, muștarul, arpagicul, pătrunjelul: în timp ce cartofii se gătesc, amestecați ușor somonul, smântâna, hreanul, muștarul, arpagicul și pătrunjelul într-un castron.
Îndoiți amestecul de somon în cartofi fierți, odihniți-vă 5 minute: când cartofii sunt gata, opriți focul și pliați amestecul de somon până când este bine combinat.
Se adaugă sare și piper după gust.
Lăsați acest lucru să stea în tigaie timp de 5 minute înainte de servire; căldura reportată din tigaie va încălzi totul.
Presărați cu puțin suc de lămâie dacă doriți și serviți cu puțină smântână în plus pe lateral.
Serviți cu ouă curgătoare.