Hash de miel curry cu ou Poșat este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 4,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 806 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frunze de coriandru, frunze de mentă, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Zucchini Porumb Dulce Hash Ou Skillet, Hash De Fermă Cu Ouă Poșate, și Hash De Fermă Cu Ouă Pocate.
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de miel în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați de 6 sau 7 ori până când este măcinat grosier, apoi rulați mașina 10 sau 12 secunde până când este bine măcinată. Aveți grijă să nu o prelucrați excesiv într-o pastă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți amestecând ocazional până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ardeii roșii tăiați cubulețe, usturoiul și ghimbirul. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați mielul măcinat, pudra de curry, condimentele și câte un vârf de sare și piper. Gatiti spargerea carnii cu o lingura de lemn pana se rumeneste bine, 10-12 minute.Coborâți focul la mediu, adăugați piureul de roșii și laptele de cocos. Se amestecă pentru a combina și a găti, amestecând ocazional, răzuind fundul și rupând carnea mai departe cu o lingură de lemn până când este destul de groasă și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Miel Măcinat
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Adăugați mazărea de zăpadă, cilantro și menta cu 5 minute înainte de sfârșit. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.