Harissa - pui condimentat cu grâu bulgur
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, puiul condimentat cu Harissa cu grâu bulgur ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 648 calorii, 62g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 34 de fani. Un amestec de coriandru, piept de pui, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Încercați Dovleac de ghindă Harissan cu Bulgur și sos de iaurt, Grâu Bulgur Fructat, și Salată De Grâu Bulgur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați 1 lingură de pastă de harissa peste pui.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă antiaderentă, apoi prăjiți puiul timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când este doar auriu (nu va fi gătit în această etapă).
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați ceapa, apoi prăjiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie. Sfat în nuci de pin și continuați să gătiți încă câteva minute până când sunt prăjite. Sfat în caise, bulgur și stoc, apoi sezon și acoperă. Gatiti aproximativ 10 minute pana cand stocul este aproape absorbit.
Întoarceți puiul în tigaie, acoperiți din nou și gătiți timp de 5 minute la foc mic până când lichidul a fost absorbit și puiul este gătit. Pufați bulgurul cu o furculiță și împrăștiați cu coriandrul pentru a servi.