Hamburgerii județului Logan ai lui Katie Lee

Hamburgerii din județul Logan ai lui Katie Lee ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 524 calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 837 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ou, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hamburgerii județului Logan ai lui Katie Lee, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Logan Farms Glazură De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați carnea, ceapa rasă, oul, sarea, piperul și praful de usturoi. Formați în 6 torturi subțiri.
Încălziți o tigaie mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare. Gatiti prajiturile aproximativ 3 minute pe fiecare parte, sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte.
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați 6 felii, cu untul în jos, în tigaie. Completați fiecare cu o felie de brânză, dacă doriți, ceapă feliată și o chiflă de burger. Se acoperă cu brânza rămasă, dacă se dorește, și o felie finală de pauză, cu untul în sus.
Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Se ia de pe foc și se servește cu muștar, ketchup, murături sau orice alte toppinguri de hamburger dorite.