Hamburger cu brânză dublă Cheddar, ceapă Vidalia la grătar și muștar de hrean

Hamburgerul de rețetă cu brânză dublă Cheddar, ceapă Vidaliană la grătar și muștar de hrean ar putea satisface pofta americană în aproximativ 33 minute. Acest fel principal are 506 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cheddar, chuck, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe Cu Brânză Dublă Cu Ceapă Și Șalotă Vidaliană, Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar, și Tarte Flambe cu Creme Fraiche cu ierburi, Cheddar îmbătrânit, Vidalia caramelizată, slănină afumată dublă, ouă amestecate ușor și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul sau o tigaie din fontă la mare.
Împărțiți carnea de vită în burgeri de 8 (4 uncii). Condimentează pe ambele părți cu sare și piper, după gust. Grătiți sau gătiți în tigaie timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie-rară. În ultimele minute de gătit adăugați 2 felii de brânză la fiecare burger, acoperiți grătarul și lăsați să se topească, aproximativ 1 minut.
Așezați burgerul pe chiflă și acoperiți cu muștar de hrean, salată verde, ceapă Vidalia la grătar, murături și ketchup.
Bateți muștarul și hreanul împreună într-un castron mic.
Ungeți uleiul de măsline pe ambele părți ale cepei și condimentați cu sare și piper. Grătiți feliile de ceapă timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.