Halwa Turcească

Halwa Turcească
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Halwan turcesc. Această rețetă face 8 porții cu 423 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, nuci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Chilakada Dumpa Halwa-Cartofi Dulci Halwa-Shakarkandi Halwa, kaddu ka halwan sau halwa de dovleac / Halwa De Post, și Kasi Halwa cu Jaggery-tărtăcuță de cenușă Jaggery Halwa-Boodida Gummadi Halwa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și melasa la fiert într-o cratiță. Între timp, topiți untul într-o cratiță separată la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând ocazional, câteva minute până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se toarnă amestecul de melasă în făină, amestecând pentru a forma o bilă. Îndoiți nucile tocate. Aruncați pe hârtie cerată cu lingura și lăsați să se răcească complet înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
MelasăMelasă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista