Halwa Turcească
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Halwan turcesc. Această rețetă face 8 porții cu 423 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, nuci, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Chilakada Dumpa Halwa-Cartofi Dulci Halwa-Shakarkandi Halwa, kaddu ka halwan sau halwa de dovleac / Halwa De Post, și Kasi Halwa cu Jaggery-tărtăcuță de cenușă Jaggery Halwa-Boodida Gummadi Halwa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și melasa la fiert într-o cratiță. Între timp, topiți untul într-o cratiță separată la foc mic. Se amestecă făina și se gătește, amestecând ocazional, câteva minute până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Se toarnă amestecul de melasă în făină, amestecând pentru a forma o bilă. Îndoiți nucile tocate. Aruncați pe hârtie cerată cu lingura și lăsați să se răcească complet înainte de servire. A se păstra într-un recipient etanș.