Haluski Tradițional Slovac
Nevoie de un garnitură fără lactate? Haluski tradițional slovac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 371 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cartofi, făină, brânză de cărămidă din wisconsin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Sfântul Haluski, Haluski (varză și tăiței), și Varză Haluski și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Când slănina este rece, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Așezați cartofii într-un robot de bucătărie și procesați până la piure, 2 până la 3 minute.
Transferați într-un bol și amestecați făina, ouăle, praful de copt și sarea pentru a face un aluat lipicios. Puneți aluatul deoparte.
Umpleți o oală mare aproximativ jumătate plină cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Puneți linguri mari de aluat lipicios pe o tăietură mică și folosiți un cuțit pentru a toca aluatul în bucăți de dimensiuni de lingură; în timp ce tăiați o bucată, aruncați-o în apa clocotită.
Lăsați găluștele să fiarbă la foc mediu până plutesc, 2 până la 3 minute.
Îndepărtați găluștele cu o lingură pliată într-un bol mare de servire.
Presărați slănină se sfărâmă și o mână de brânză de cărămidă mărunțită peste fiecare lot de găluște; continuați să faceți, fierbeți și transferați găluște în castron, stropind fiecare lot cu slănină și brânză de cărămidă. Când toate găluștele sunt făcute, amestecați ușor haluski pentru a amesteca toate ingredientele.