Halloumi la grătar și kebab de legume

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Halloumi la grătar și kebab-urile de legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 690 calorii, 32g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână roșii Rome, brânză halloumi, frigarui metalice și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halloumi la grătar și kebab de legume, Kebab de miel la grătar și Halloumi, și Frigarui De Legume Halloumi La Gratar.
Instrucțiuni
Pentru sos: Miezuiți roșiile, tocați-le grosolan și puneți-le într-un blender.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează.
Transferați 1 cană de sos într-un castron mic de servire și puneți-l deoparte pentru servire. Împărțiți sosul rămas între 2 boluri mari; pus deoparte.Pentru frigarui: tăiați și tăiați vinetele în bucăți de 1 inch și puneți-le într-unul dintre bolurile mari de sos. Tăiați tulpinile din ciuperci, adăugați-le în castron cu vinetele și aruncați-le pentru a combina; pus deoparte.Miez și sămânță ardeii grași, tăiați în bucăți de 1 inch și puneți-l în al doilea castron mare de sos.
Tăiați brânza în 24 de bucăți, adăugați în castron cu ardeii și aruncați pentru a combina; pune deoparte.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la un nivel mediu (aproximativ 375 de grade F până la 425 de grade F). Între timp, filetați legumele și brânza pe frigarui (alternând fiecare ingredient), lăsând aproximativ 1/8 inch de spațiu între fiecare bucată.
Așezați pe o foaie de copt și condimentați generos cu sare și piper.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei.
Așezați frigăruile pe grătar. Închideți grătarul și gătiți, întorcând frigăruile la fiecare 3 minute, până când toate părțile sunt ușor carbonizate pe margini și legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Transferați frigarui într-un platou de servire și serviți cu sosul rezervat.