Halibut învelit cu Prosciutto cu dovlecei de vară
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 148 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Halibut învelit cu Prosciutto cu sos de unt de salvie, Halibut învelit cu Prosciutto cu varză de Bruxelles și cuscus de Kale, și Halibut la grătar și dovlecei de vară cu semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția superioară și încălziți cuptorul la 450 de grade F.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie sote medie setată la foc mediu.
Adăugați dovleceii tăiați cubulețe și gătiți agitând tigaia des până când legumele se înmoaie puțin, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ardeiul roșu tăiat cubulețe și lingurita de frunze de cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Întindeți cele 5 felii de prosciutto una lângă alta și suprapunându-vă reciproc transversal aproximativ la jumătate.
Așezați un al doilea rând cu feliile rămase în partea de jos a primului, suprapunându-se și de aproximativ 1 inch. Ar trebui să aveți un dreptunghi solid de felii de prosciutto de aproximativ 6 x 11 inci.
Așezați una dintre bucățile de file transversal în partea de jos a feliilor de prosciutto. Dollop CR aproxormme fra cca chiar deasupra lui direct pe prosciutto, apoi se presara aproximativ 3 linguri de amestec de suc de fructe pe CR fra fra cca.
Așezați bucata rămasă de pește chiar deasupra suc de fructe și CR fra fram. Ar trebui să aveți un sandwich de pește și de umplere de stabilire pe partea sa chiar la marginea de jos a dreptunghiului de felii de prosciutto suprapuse.Apoi, lucrând cu atenție pentru a menține feliile de prosciutto interconectate, rulați peștele în sus până când este complet înfășurat în prosciutto. Legați pachetul închis în trei locuri cu sfoară de bucătărie.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor sau din fontă.
Adăugați peștele învelit cu prosciutto și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Se presară cu restul de linguriță de frunze de cimbru, se stropesc cu ulei de măsline, se condimentează cu sare și piper negru. Mutați tigaia în cuptorul încălzit și prăjiți până când peștele este gătit, aproximativ 7 minute în funcție de grosime. Fileurile se fac atunci când un cuțit cu lamă subțire va trece prin punctul lor cel mai gros, cu puțină rezistență
În timp ce peștele termină de gătit reîncălziți ușor legumele rămase, apoi împărțiți-le între 2 farfurii. Când peștele a gătit, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia halibutul înfășurat cu prosciutto pe diagonală în 2 bucăți de dimensiuni egale.
Așezați-le deasupra legumelor calde, stropiți cu ulei de măsline și serviți imediat.