Halibut Învelit Cu Dovlecei "Scoici"

Halibut Învelit Cu Dovlecei
Nevoie de o felul principal pescatarian? "Scoicile" de Halibut învelite cu dovlecei ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1019 calorii, 42G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, piper măcinat, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Încercați Halibut Învelit Cu Dovlecei "Scoici, Halibut Învelit În Romaine, și Halibut Învelit În Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
+ Pentru a pregăti, amestecați ingredientele pentru cele două frecări și glazuraîn 3 boluri separate. Apoi, folosind un cojitor de legume, începețipeeling de-a lungul lungimii dovlecelului, începând custratul exterior verde, creând panglici groase de 1/2 inch. Rotiți dovleceii un sfert de tură după fiecare coajă pentru a face panglici de dimensiuni oarecum uniforme. Faceți cât mai multe posibileși opriți când ajungeți la semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați panglicilepe o farfurie și presărați dovlecelul frecați pe ambele părți,întinzându-l ușor cu mâinile până când toate bucățilesunt acoperite. Nu trebuie să fie o acoperire uniformă, dar tudoriți ca fiecare panglică să aibă puțină culoare și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
+ Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
+ Scufundați bucățile de halibut în frecarea scoicii, asigurându-văsunt acoperite pe toate părțile. Înfășurați strâns o panglică de dovlecelîn jurul unui cub de halibut ca o centură, astfel încât capetele să se suprapună.Folosiți o scobitoare pentru a fixa dovlecelul și împingeți-lpe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HalibutHalibut
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
5
Așezați halibutul înfășurat pe o farfurie șirepetați procedura cu restul de pește și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
+ Acum este timpul să începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Adăugați spanacul laoala de fierbere cu apă și gătiți timp de 1 minut. Îndepărtați imediat spanacul din apă cu o lingură cu fante,rezervând lichidul de gătit și transferați spanacul într-o colander pentru a se scurge. Clătiți cu apă rece și când se răcește la atingere, folosiți-vă mâinile pentru a strânge strâns spinachulși pentru a stoarce lichidul. Faceți acest lucru de 4 până la 5 ori până când nu mai rămâne apă. Tăiați fin spanacul în bucăți mici verzi șisetați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
+ Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați șalota și gătiți timp de 2 minute. Apoi adăugați făina și bateți până se combină, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Adăugați smântâna și bateți până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Adăugați vinul și spanacul tocat și continuați să gătiți încă 5 minute. Sosul va arăta gros, ca spanacul crem. Reduceți căldura la cea mai mică setare pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
+ Reîncălziți apa pe care ați folosit-o pentru a găti spanacul și aduceți la fierbere. Asigurați-vă că aveți rondele de halibut, glazura, o farfurie, o foaie mare de folie și vasul de servire gata de plecare, pentru că sunteți pe cale să vă deplasați rapid prin bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
13
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți timp de 10 minute sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj. În timp ce pastele se gătesc, încălziți 1 linguriță de ulei vegetal la foc mediu într-o tigaie mare (antiaderentă dacă este posibil). Când uleiul începe să șuiere și să sfârâie, așezați bucățile de halibut în tigaie într-un singur strat și gătiți timp de 2 minute. Răspândiți uniform glazura pe partea superioară a peștelui și apoi răsturnați rundele de halibut, gătind cealaltă parte încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
HalibutHalibut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Întindeți din nou mai multă glazură pe partea superioară, răsturnați și gătiți pentru Ultimele 1 până la 2 minute. Halibutul va avea un foc crocant, maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Puneți peștele gătit pe o farfurie curată și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Dacă a trebuit să împărțiți peștele în două loturi, repetați până când toate rundele de halibut sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
16
+ În cele din urmă, scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare cu un strop de ulei de măsline, astfel încât tăiței să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
17
Adăugați sosul cald de spanac în paste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
18
+ Pentru a servi, faceți un cuib de tăiței sosiți pe o farfurie și acoperiți cu 4 sau 5 "scoici" per oaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
19
Scoateți scobitorii și săpați.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
20
+ Notă Dacă vrei cu adevărat să-ți păcălești oaspeții, este ușor să-ți faci cuburile de halibut să semene mai mult cu scoici. Folosind o lingură ca șablon, apăsați ușor pe halibut și apoi urmăriți-l cu un cuțit ascuțit. Dacă vă tăiați cuburile suficient de mici, puteți doar să le apăsați în lingură pentru a forma o formă de bilă fără a fi nevoie să tăiați peștele. Dar dacă aveți resturi de pește rămase, nu le aruncați. Gătiți-le într-o tigaie cu orez rămas, mazăre și alte legume pentru a face o cină rapidă de orez prăjit în noaptea următoare.+ notă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
21
Dacă nu aveți timp să faceți tăiței și sos, iată un schimb ușor. Folosiți dovleceii pentru a face tăiței în loc de slănină falsă. Săriți sosul de spanac și învelișul de dovlecei și pur și simplu serviți scoicile peste un pat sănătos de tăiței de paste de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De DovleceiTaitei De Dovlecei
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
22
+ număr de sodiu: dovlecei: 26 mg pe dovlecel mare; Halibut: 58 mg pe 3 uncii; spanac: 24 mg pe 1 cană; smântână grea: 5 mg pe 1 lingură; tăiței: 0 până la 10 mg, pe 4 uncii uscate în funcție de marcă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
HalibutHalibut
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
23
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
24
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Copyright 2013 de Jessica Goldman Foung; copertă și fotografie de interior copyright 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista