Halibut Veracruz

Halibut Veracruz
Halibut Veracruz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,8 USD pe porție. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână file de halibut, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Încercați Halibut Veracruz, Halibut Veracruz, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se colorează ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați roșii, jalapeno și vin alb. Gatiti pana cand vinul se reduce cu 2/3, aproximativ 5 pana la 7 minute. În timp ce sosul se reduce, încălziți untul într-o tigaie separată la foc mediu. Condimentează peștele cu sare kosher. Când untul este topit, adăugați halibut în tigaie. Gatiti 2 minute, intoarceti si apoi transferati tigaia in cuptorul preincalzit si coaceti pana la fiert, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Vin AlbVin Alb
Ardei IuteArdei Iute
HalibutHalibut
UntUnt
TomateTomate
SosSos
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți sosul de pe foc când este redus și amestecați măslinele și sucul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
SucSuc
SosSos
6
Pentru a servi, împărțiți sosul în mod egal între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Așezați halibutul (prima parte caramelizată în sus) în centrul fiecărei farfurii deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
SosSos
8
Așezați felii de avocado deasupra peștelui, presărați suc de lămâie și coriandru, ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista