Halibut prăjit în frunze de struguri cu vinetă de lămâie

Halibut prăjit în frunze de struguri cu vinetă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit în frunze de struguri cu vinaigretă de lămâie. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut învelit în frunze de struguri, Halibut Aburit În Frunze De Struguri, și Supă De Pui Cu Orzo, Frunze De Struguri Mărunțite, Roșii, Lămâie Și Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți ușor un vas de copt. Pe o suprafață de lucru, suprapuneți 3 frunze de struguri, cu vena în sus, pentru a crea o rundă de 7 până la 8 inci. Repetați cu frunzele de struguri rămase pentru un total de 4 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline în centrul fiecărei runde; presărați 1 linguriță de cimbru peste toate rundele. Se condimentează cu sare și piper alb. Puneți halibutul pe uleiul condimentat și pliați frunzele de struguri în jurul peștelui. Aranjați pachetele de pește, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Prăjiți aproximativ 20 de minute sau până când frunzele de struguri sunt crocante și peștele este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
HalibutHalibut
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu muștarul și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și 1 linguriță de cimbru. Condimentează vinaigreta cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați pachetele de pește într-un platou. Îndepărtați cu grijă frunzele de struguri. Puneți vinaigreta peste pește și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista