Halibut prăjit în frunze de struguri cu vinetă de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit în frunze de struguri cu vinaigretă de lămâie. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Halibut învelit în frunze de struguri, Halibut Aburit În Frunze De Struguri, și Supă De Pui Cu Orzo, Frunze De Struguri Mărunțite, Roșii, Lămâie Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți ușor un vas de copt. Pe o suprafață de lucru, suprapuneți 3 frunze de struguri, cu vena în sus, pentru a crea o rundă de 7 până la 8 inci. Repetați cu frunzele de struguri rămase pentru un total de 4 runde.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline în centrul fiecărei runde; presărați 1 linguriță de cimbru peste toate rundele. Se condimentează cu sare și piper alb. Puneți halibutul pe uleiul condimentat și pliați frunzele de struguri în jurul peștelui. Aranjați pachetele de pește, cu cusătura în jos, în vasul de copt. Prăjiți aproximativ 20 de minute sau până când frunzele de struguri sunt crocante și peștele este doar gătit.
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie cu muștarul și restul de 1/4 cană de ulei de măsline și 1 linguriță de cimbru. Condimentează vinaigreta cu sare și piper alb.
Transferați pachetele de pește într-un platou. Îndepărtați cu grijă frunzele de struguri. Puneți vinaigreta peste pește și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.