Halibut prăjit la tigaie cu confiture Morel, Risotto de mazăre dulce și ceai Morel

Halibut prăjit la tigaie cu confiture Morel, Risotto de mazăre dulce și ceai Morel
Halibutul prăjit în tigaie cu confiture Morel, Risotto de mazăre dulce și ceai Morel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 711 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci morel, ceapă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus, Morel Risotto, și Risotto cu sparanghel și Morel Rago aprox. t.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista