Halibut prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate

Halibut prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate
Halibutul prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 409 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, oregano, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui prăjit cu smochine proaspete și ceapă, Pere proaspete și smochine uscate brioșe de tărâțe, și Smochine Simple Prăjite La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți ceapa și coaja de portocală într-o tigaie mare (13 de 9 inci); stropiți cu uleiul de măsline; condimentează cu sare și o măcinare de piper negru. Prăjiți timp de 15 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ardei ArbolArdei Arbol
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați smochinele (dacă utilizați uscate, consultați variația de mai jos) și jumătate din oregano. Prăjiți până când ceapa începe să se rumenească la margini, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CeapăCeapă
SmochineSmochine
4
Scoateți tigaia din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Împingeți ceapa și smochinele în lateral în tigaie și adăugați halibutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
CeapăCeapă
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Stropiți sucul de portocale peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PeștePește
7
Se presară cu oregano rămas și sare și piper după gust. Puneți o parte din ceapă deasupra halibutului. Întoarceți tigaia la cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Serviți imediat, cu ceapa prăjită și smochinele lingurate peste pește.Variație cu smochine uscate: tăiați tulpinile a 8 Calimirna uscată sau smochine negre de misiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine UscateSmochine Uscate
CeapăCeapă
SmochineSmochine
PeștePește
9
Combinați smochinele și 1 cană de apă într-o cratiță mică și încălziți la fierbere. Gatiti, acoperit, la foc mic pana cand smochinele sunt pline si fragede si cea mai mare parte a apei a fost absorbita, 20-25 de minute. Se răcește; apoi se scurge și se taie smochinele în jumătate smochinele pot fi preparate cu 2 sau 3 zile înainte și refrigerate, bine acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista