Halibut prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate

Halibutul prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 409 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, oregano, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui prăjit cu smochine proaspete și ceapă, Pere proaspete și smochine uscate brioșe de tărâțe, și Smochine Simple Prăjite La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Întindeți ceapa și coaja de portocală într-o tigaie mare (13 de 9 inci); stropiți cu uleiul de măsline; condimentează cu sare și o măcinare de piper negru. Prăjiți timp de 15 minute, amestecând o dată.
Adăugați smochinele (dacă utilizați uscate, consultați variația de mai jos) și jumătate din oregano. Prăjiți până când ceapa începe să se rumenească la margini, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Împingeți ceapa și smochinele în lateral în tigaie și adăugați halibutul.
Stropiți sucul de portocale peste pește.
Se presară cu oregano rămas și sare și piper după gust. Puneți o parte din ceapă deasupra halibutului. Întoarceți tigaia la cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, 10 până la 12 minute.
Serviți imediat, cu ceapa prăjită și smochinele lingurate peste pește.Variație cu smochine uscate: tăiați tulpinile a 8 Calimirna uscată sau smochine negre de misiune.
Combinați smochinele și 1 cană de apă într-o cratiță mică și încălziți la fierbere. Gatiti, acoperit, la foc mic pana cand smochinele sunt pline si fragede si cea mai mare parte a apei a fost absorbita, 20-25 de minute. Se răcește; apoi se scurge și se taie smochinele în jumătate smochinele pot fi preparate cu 2 sau 3 zile înainte și refrigerate, bine acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.