Halibut Prăjit La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul prăjit la cuptor. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 201 calorii, 32g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $5.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pătrunjel, pene de lămâie, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Halibut prăjit la cuptor cu chutney de afine, Halibut prăjit la cuptor cu roșii Cherry și cimbru, și Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți fileurile cu spray de gătit; se presară sare și piper.
Așezați fileurile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Puneți pâinea într-un blender sau robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Combinați pesmetul, pătrunjelul, arpagicul și 1 1/2 lingurițe de unt într-un castron mic; aruncați bine. Puneți amestecul de pesmet deasupra fileurilor, apăsând ușor în jos.
Stropiți untul rămas peste amestecul de pesmet.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.