Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit

Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit
Halibut prăjit cu Salsa de fenicul Grapefruit ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 330 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.4 pe portie. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit, Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel Și Fenicul, și Halibut Condimentat Pe Salată De Grapefruit De Fenicul.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic combinați segmentele de grapefruit, sucul și coaja. Înjumătățiți bulbul de fenicul pe lungime, feliați subțire și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați uleiul de măsline, măslinele, pătrunjelul, 1/2 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
SareSare
4
Între timp, așezați peștele pe un vas de prăjire căptușit cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă de sare și piper și se coace timp de 10 până la 12 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați ușor peștele pe o farfurie de servire. Se acoperă cu salsa de grapefruit și fenicul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
FeniculFenicul
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista