Halibut prăjit cu Salsa de fenicul Grapefruit ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 330 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.4 pe portie. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit, Halibut Cu Grapefruit, Pătrunjel Și Fenicul, și Halibut Condimentat Pe Salată De Grapefruit De Fenicul.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic combinați segmentele de grapefruit, sucul și coaja. Înjumătățiți bulbul de fenicul pe lungime, feliați subțire și adăugați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați uleiul de măsline, măslinele, pătrunjelul, 1/2 linguriță de sare și fulgii de ardei roșu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Măsline
Sare
4
Între timp, așezați peștele pe un vas de prăjire căptușit cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă de sare și piper și se coace timp de 10 până la 12 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați ușor peștele pe o farfurie de servire. Se acoperă cu salsa de grapefruit și fenicul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.