Halibutul prăjit cu crustă de nuc este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, panko, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu crustă de muștar, Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi, și Halibut cu crustă de nuci și vinetă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă nucile, panko și toate ierburile într-un castron mic; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nuci
Ierburi
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți fiecare file de pește cu 1 lingură de unt topit; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Pește
4
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Presărați amestecul de panko-ierburi deasupra peștilor, împărțind în mod egal și apăsând pentru a adera. Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute. Dacă se dorește topping mai crocant, preîncălziți broilerul și fierbeți peștele aproximativ 1 minut, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Transferați peștele în farfurii; garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Pește
7
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.