Halibut prăjit cu crustă de nucă
Halibutul prăjit cu crustă de nuc este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, panko, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Halibut cu crustă de muștar, Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi, și Halibut cu crustă de nuci și vinetă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray antiaderent.
Se amestecă nucile, panko și toate ierburile într-un castron mic; se presară sare și piper.
Ungeți fiecare file de pește cu 1 lingură de unt topit; se presară sare și piper.
Așezați peștele pe foaia de copt pregătită.
Presărați amestecul de panko-ierburi deasupra peștilor, împărțind în mod egal și apăsând pentru a adera. Prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 8 minute. Dacă se dorește topping mai crocant, preîncălziți broilerul și fierbeți peștele aproximativ 1 minut, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea.
Transferați peștele în farfurii; garnisiți cu pene de lămâie.
* Disponibil în secțiunea Asian foods a unor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.