Halibut Parmezan La Cuptor

Halibut Parmezan La Cuptor
Halibutul parmezan la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.67 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, file de halibut și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut La Cuptor Cu Parmezan, Halibut Parmezan Elvețian, și Halibut Cu Crustă De Parmezan-Panko pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În27 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Revista