Halibut Pacific la grătar cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice

Halibut Pacific la grătar cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul Pacific la grătar cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice. O porție conține 340 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $7.51 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, compot de rubarbă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Pesto Pacific Halibut La Grătar, Halibut Pacific în bulion de ceai verde, și Halibut Pacific În Bulion De Ceai Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, aruncând ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați halibutul cu ulei; așezați, cu pielea în sus, pe grătar. Grătar, acoperit, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
5 minute. Întoarceți fileurile și grătiți încă 5 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se servește cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CompotCompot
RubarbăRubarbă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista