Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean

Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean
Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 521 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $9.61 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de baby bok choy, apă, serrano chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Halibut La Grătar, Vinete Și Baby Bok Choy Cu Grătar Coreean, Vinete la grătar și Bok Choy cu sos coreean BBQ, și Cotlete de porc glazurate la grătar în stil coreean, cu ceapă roșie și Baby Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi și chile; saut până la parfumat și auriu ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
3
Adăugați sos de soia, zahăr brun, oțet și 3 linguri de apă și aduceți la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când amestecul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
4
Scoateți sosul de grătar de pe foc; bateți în ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați 1/4 cană sos de grătar într-un castron mic și rezervați pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pregătiți grătarul (foc mediu).
7
Combinați bok choy și jumătățile de vinete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Periați peștele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; se presară sare și piper. Grătiți legumele și peștele până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate, iar peștele este doar opac în centru, întorcându-se ocazional și perindând cu sos, aproximativ 10 minute în total pentru legume și 7 minute în total pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Transferați legumele și peștele în farfurii; se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
LegumeLegume
PeștePește
12
Stropiți cu sos rezervat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista