Halibut La Grătar Cu Tatsoi Și Ardei Iute Thailandezi Picante

Halibut La Grătar Cu Tatsoi Și Ardei Iute Thailandezi Picante
Halibutul la grătar cu Tatsoi și ardei iute Thailandezi picante este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 15,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 564 calorii. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ardei iute pentru păsări thailandeze, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Halibut la grătar cu Tatsoi și ardei iute Thailandezi picante, Halibut la grătar cu ceapă, roșii picante și Avocado, și Halibut la grătar cu gust picant de ceapă roșie, avocado, sparanghel și vinetă Chipotle pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista