Halibut la gratar cu ananas Chipotle Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 640 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,75 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut fript cu ananas-Salsa jicama, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar, și Salsa Cu Chipotle De Ananas pentru rețete similare.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.