Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite

Halibut La Grătar Cu Fasole Lima Și Sos De Roșii Prăjite
Halibutul la grătar cu fasole Lima și sos de roșii prăjite este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,41 USD pe porție. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Dacă aveți roșii, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo, Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, și Halibut prăjit în tigaie cu fasole Lima de Crăciun Rancho Gordo pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista