Halibut La Cuptor La Wolfgang Puck

Halibut La Cuptor La Wolfgang Puck
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul la cuptor la Wolfgang Puck. Această rețetă servește 2 și costă 3,66 USD pe porție. O porție conține 224 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper pentru a condimenta, ulei de măsline, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Autocolantul cu Oală al lui Wolfgang Puck, Cotletele suculente de porc ale lui Wolfgang Puck, și Pizza cu pui la grătar a lui Wolfgang Puck pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. uscați peștele cu un prosop de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați aproximativ 2 lingurițe de sos de paste pe fundul unui vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Așezați peștele în vasul de copt și acoperiți fiecare friptură cu aproximativ 3 linguri de sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Presărați măslinele tocate peste fiecare bucată de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Stropiți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Coaceți timp de aproximativ 10-12 minute, sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se ornează cu bucăți de busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista