Halibut La Cuptor Cu Salsa Verde
Halibutul copt cu Salsa Verde este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de sherry, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut la cuptor cu Salsa Verde, Halibut la cuptor cu rucola Salsa Verde, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 149°.Ungeți un vas de copt superficial suficient de mare pentru a ține fileurile de pește într-un singur strat.Condimentați ușor peștele pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați fileurile, cu pielea în jos, în vasul pregătit.
Coaceți până când peștele este opac, aproximativ 8 minute; începeți verificarea după aproximativ 5 minute pentru a evita gătitul excesiv.Pregătiți sosul
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, pătrunjelul, tarhonul, uleiul de măsline, pasta de hamsii și 1 Tbs. oțet. Procesați până la netezire, oprindu-vă o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale ale vasului de lucru. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă este necesar.
Transferați peștele pe farfurii individuale, acoperiți cu sosul și serviți imediat.
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Seafood, de Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris