Halibut Glazurat Guinness

Halibut Glazurat Guinness
Halibutul glazurat Guinness este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 450 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $7.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână miere, Guinness stout, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cotlete De Miel Glazurate Guinness, Carne de porc glazurată Guinness & honey, și Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, aduceți fierberea și mierea la fierbere. Se fierbe la foc moderat, degresând, până se reduce la 1/2 cană, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă într-un vas termorezistent și se amestecă sucul de lămâie, sosul fierbinte și 1/2 linguriță de sare; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Într-un vas de copt puțin adânc, turnați jumătate din glazura robustă peste fileurile de halibut și întoarceți-le pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă de câteva ori. Rezervați glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Preîncălziți broilerul. Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Adăugați morcovii și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se toarnă glazura rezervată în cratiță și se fierbe la foc mare până se îngroașă și se reduce la 1/3 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Adăugați morcovii și fierbeți până se glazurează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți halibutul din marinată și aranjați fileurile pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Ungeți halibutul cu ulei de măsline și condimentați cu piper. Se fierbe la aproximativ 4 inci de la foc până se rumenesc bogat și se fierbe doar, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
HalibutHalibut
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Transferați halibutul în farfurii și serviți cu morcovii glazurați Guinness.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuinnessGuinness
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
HalibutHalibut

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista