Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie

Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie
Halibutul fript cu gust de măsline verde și quinoa picantă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $15.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 613 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Halibut Aburit Cu Salată De Quinoa Cu Măsline De Lămâie, Cod cu lămâie, măsline verzi și ceapă, și Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista