Halibut Fiert În Bulion Fierbinte Și Acru
Halibutul fiert în bulion fierbinte și acru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 472 calorii, 78g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $14.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, halibut, ghimbir de dimensiuni sferturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut Fiert În Bulion De Legume, Halibut fiert în bulion de fenicul, și Halibut fiert în bulion de lămâie-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stropiți sosul de soia pe ambele părți ale fileurilor de halibut. Acoperiți și refrigerați. Într-o tigaie de 12 inci, combinați bulionul de pui, mierea, pasta de roșii, oțetul, ghimbirul și Tabasco. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți ușor timp de 12 minute, amestecând ocazional și degresând spuma după cum este necesar.
Adăugați fileurile, acoperiți și braconați ușor la foc mic, la foc mediu-mic, până când flletele sunt ușor ferme la atingere și centrele sunt aproape opace (faceți o fantă mică cu un cuțit pentru a verifica), 6 până la 8 minute; peștele ar trebui să fie ușor gătit în acest moment. Opriți focul și lăsați să stea acoperit încă 2 minute. Împărțiți halibutul și bulionul uniform între patru boluri puțin adânci.
Presărați generos cu scallions și coriandru și serviți cu o lingură pentru bulion. Sugestii de servire puneți o movilă de orez alb sau brun în bulion cu peștele.
51, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
24, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio