Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos

Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos
Rețeta Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 256 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $6.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de halibut, coriandru măcinat, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Nucă De Cocos Curry Halibut, și Halibut cu nucă de cocos și Curry verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, ceapa verde și ghimbirul; saut 2 minute. Se amestecă laptele de cocos și următoarele 4 ingrediente (prin coriandru). Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ceapa VerdeCeapa Verde
CoriandruCoriandru
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
6
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
SucSuc
1
Combinați 1 1/2 căni de apă și 3/4 cană de orez basmati într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute. Se amestecă 2 căni de bok choy tocat; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
Orez BasmatiOrez Basmati
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați 1 1/2 linguri sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, 1 lingură suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță zahăr și 1/2 linguriță ulei de susan închis; se amestecă în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan închisUlei De Susan închis
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista