Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos

Rețeta Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 256 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $6.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de halibut, coriandru măcinat, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Nucă De Cocos Curry Halibut, și Halibut cu nucă de cocos și Curry verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie.
Adăugați ceapa, ceapa verde și ghimbirul; saut 2 minute. Se amestecă laptele de cocos și următoarele 4 ingrediente (prin coriandru). Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă busuiocul și sucul.
Combinați 1 1/2 căni de apă și 3/4 cană de orez basmati într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute. Se amestecă 2 căni de bok choy tocat; acoperiți și gătiți 8 minute sau până când lichidul este absorbit.
Combinați 1 1/2 linguri sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, 1 lingură suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță zahăr și 1/2 linguriță ulei de susan închis; se amestecă în amestecul de orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris