Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline

Halibutul cu roșii la grătar și gust de măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, cățel de usturoi, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Halibut la grătar cu roșii, măsline verzi și sos de țelină, și Somn la grătar cu gust de roșii de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Periați 1 1/2 lingurițe de ulei peste părțile tăiate de roșii; presărați uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați roșiile, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătiți 8 minute. Se răcește ușor; se curăță și se toacă Roșia.
Combinați Roșia, 1/8 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, 1 lingură ulei, busuioc și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); aruncați ușor.
Periați fileurile uniform cu 1 lingură de ulei; presărați uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Așezați fileurile, cu carnea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 5 minute; întoarceți și grătiți 3 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.