Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras

Halibut cu cuscus de măsline și ardei gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu cuscus de măsline și ardei gras. Această rețetă servește 4 și costă 6,73 USD pe porție. O porție conține 291 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul israelian, ardeiul gras, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline, Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, și Pește Citric Cu Cuscus De Ardei Gras.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
5
Adăugați cuscus; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
6
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 7 minute sau până când lichidul se evaporă. Se amestecă măsline, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MăslineMăsline
BulionBulion
SareSare
7
Presărați halibutul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
HalibutHalibut
SareSare
8
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați fileuri în tigaie; gatiti 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți tigaia de pe foc; întoarceți fileurile. Aranjați oregano rupt și felii de lămâie uniform peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Puneți tigaia în cuptor. Se fierbe 5 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Serviți pește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista