Halibut Cu Crustă Dijon
Halibutul cu crustă Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $ 8.05 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 552 calorii, 47G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, parmezan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Dijon și iarbă Panko-halibut cu crustă, Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon, și Halibut Cu Crustă De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, muștarul, hreanul și sucul de lămâie. Se amestecă 1/4 cană pesmet și 1 lingură parmezan. Aranjați fileurile de pește pe foaia de copt pregătită.
Întindeți amestecul de pesmet uniform peste pește.
Într-un castron mic, amestecați margarina topită, 1/4 cană pesmet și 1 lingură parmezan.
Presărați peste halibutul acoperit.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.