Halibut cu anghinare fierte, feliate și lămâi

Halibut cu anghinare fierte, feliate și lămâi
Halibutul cu anghinare fierte, feliate și lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 949 calorii, 82G de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $15.98 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâi, crenguțe de busuioc, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cină delicioasă: Halibut fiert cu fistic și lămâi conservate, Pui cu anghinare și lămâi topite, și Anghinare Feliată Cu Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți inimile de anghinare: lucrând cu 1 anghinare odată, rupeți frunzele exterioare dure până când sunt expuse frunzele pe jumătate verzi-pe jumătate galbene. Folosind un cuțit de bucătar, tăiați blatul verde închis până când rămâne doar o parte palidă. Folosind un cuțit de tăiat, curățați stratul verde închis de la bază și tulpină; tăiați tulpina. Răsturnați frunzele violete și sufocarea fuzzy folosind o lingură și aruncați-le. Înjumătățiți anghinarea pe lungime. Frecați anghinarea cu coji de lămâie rezervate în timp ce lucrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați inima de anghinare în felii groase de 1/4 inch și transferați-o în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista