Halibutul copt învelit în frunze de salată necesită aproximativ 37 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 702 calorii. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână boston, unt, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Rețete similare sunt Halibut Copt Învelit În Frunze De Salată, Halibut învelit în frunze de struguri, și Somon învelit în frunze de smochin cu varză coaptă.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.