Găurile de gogoși cu scorțișoară ale lui Charlie
Găurile de gogoși de scorțișoară ale lui Charlie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă plus 1 albuș de ou, cartofi instant, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Arta gogoasa găuri, Ciocolata Gogoasa Găuri, și Ciocolata Gogoasa Găuri.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de apă, untul și vanilia într-o cratiță medie; aduceți la foc mic, amestecând pentru a topi untul.
Se ia de pe foc și se amestecă făina, cartofii instant, 1/2 cană zahăr și sarea. Reveniți la foc mediu și amestecați până când aluatul este strâns și nu se lipește de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 2 minute.
Transferați aluatul într-un mixer cu suport sau într-un bol mediu; se răcește aproximativ 10 minute.
Bateți aluatul cu accesoriul cu palete pe mediu-înalt sau cu o lingură de lemn; adăugați ouăle și albușul pe rând, bătând până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Odată ce ouăle sunt amestecate, bateți până când sunt netede și lucioase, aproximativ 1 minut. Se lasă deoparte 1 oră.
Combinați restul de 1 cană de zahăr și scorțișoara într-un vas puțin adânc.
Puneți o oală înaltă cu fund greu la foc mediu și umpleți-o aproximativ o treime din drum cu ulei; se încălzește până când un termometru prăjit înregistrează 340 de grade. Cu o lingură mică de înghețată, aruncați lingurițe de aluat în ulei (în loturi). Se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați gogoșile cu o lingură cu fante în amestecul de scorțișoară-zahăr și rulați pentru a acoperi.