Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar

Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar
Gatiti cartea: rulouri de sushi somon sălbatic la grătar ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,71 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de shiso, zahăr, primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice, și Gatiti cartea: rulouri de homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți uleiul pe pielea somonului și așezați pielea fileului cu fața în jos pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Ungeți cu o parte din sosul de soia pe partea de carne. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3
Într-o oală medie, combinați orezul și apa pentru a acoperi. Se amestecă la nivel. Acoperiți oala și gătiți la foc mediu-mic până când orezul a absorbit toată apa, aproximativ 20 de minute. Opriți focul și pufați orezul cu o lingură. Se lasă să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Între timp, într-un castron mic, bateți împreună cele 4 linguri de oțet de orez și zahărul până când zahărul s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Transferați orezul gătit într-un recipient Japonez rotund de orez din lemn și întindeți-l într-un strat subțire. În timp ce ventilați (folosind o paletă tradițională de bambus, un ventilator de mână, o carte sau orice altceva care funcționează) orezul pentru a-l răci, lucrați în amestecul de oțet. Umeziți mâinile cu oțet de orez pentru a împiedica orezul să se lipească de ele în timp ce îl împărțiți în 6 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Pregătiți un foc indirect într-un grătar cu cărbune sau gaz. Grătiți somonul, cu pielea în jos, pe partea mai rece a grătarului până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 5 minute. Între timp, periați puțin ulei pe partea cărnii. Întoarceți și grătiți pe cealaltă parte încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați pe o farfurie.
9
Se amestecă pudra de wasabi și 2 linguri de apă până se combină bine. Wasabi nu trebuie să se lipească de mâini atunci când este rulat într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
WasabiWasabi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Acoperiți un covor de sushi din bambus cu un strat de folie de plastic. (Acest lucru va ajuta la menținerea covorașului curat și va facilita îndepărtarea ruloului de sushi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
11
Așezați o foaie de nori deasupra covorului acoperit, cu partea strălucitoare în jos. Luați 1 porție de orez și întindeți-l uniform pe două treimi din foaia nori cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Apoi, ungeți un strat subțire de pastă de wasabi într-o singură linie de-a lungul lățimii rolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Apoi, suprapuneți 3 frunze shiso deasupra, apoi niște castraveți și muguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
VarzăVarză
14
În cele din urmă, fulgi aproximativ 2 linguri de somon cu piele și adăugați-l deasupra. Folosind covorașul de bambus, apucați capătul gros al ruloului și rotiți-l bine peste ingrediente. Ultima treime a foii nori trebuie lăsată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
15
Rulați ingredientele până la capătul foii nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
16
Scoateți fiecare rolă nori din plastic și tăiați transversal în 6 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
17
Se servește cu sos de soia și pastă de wasabi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista