Gătiți cartea: rulouri de Sushi cu somon sălbatic la grătar

Gatiti cartea: rulouri de sushi somon sălbatic la grătar ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,71 USD pe porție. O porție conține 539 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de shiso, zahăr, primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: orez sălbatic cu pecan portocaliu, Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice, și Gatiti cartea: rulouri de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți uleiul pe pielea somonului și așezați pielea fileului cu fața în jos pe o farfurie.
Ungeți cu o parte din sosul de soia pe partea de carne. Se da la frigider 1 ora.
Într-o oală medie, combinați orezul și apa pentru a acoperi. Se amestecă la nivel. Acoperiți oala și gătiți la foc mediu-mic până când orezul a absorbit toată apa, aproximativ 20 de minute. Opriți focul și pufați orezul cu o lingură. Se lasă să se odihnească, acoperit, timp de 10 minute.
Între timp, într-un castron mic, bateți împreună cele 4 linguri de oțet de orez și zahărul până când zahărul s-a dizolvat complet.
Transferați orezul gătit într-un recipient Japonez rotund de orez din lemn și întindeți-l într-un strat subțire. În timp ce ventilați (folosind o paletă tradițională de bambus, un ventilator de mână, o carte sau orice altceva care funcționează) orezul pentru a-l răci, lucrați în amestecul de oțet. Umeziți mâinile cu oțet de orez pentru a împiedica orezul să se lipească de ele în timp ce îl împărțiți în 6 porții egale.
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită cu folie de plastic.
Pregătiți un foc indirect într-un grătar cu cărbune sau gaz. Grătiți somonul, cu pielea în jos, pe partea mai rece a grătarului până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 5 minute. Între timp, periați puțin ulei pe partea cărnii. Întoarceți și grătiți pe cealaltă parte încă 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Se amestecă pudra de wasabi și 2 linguri de apă până se combină bine. Wasabi nu trebuie să se lipească de mâini atunci când este rulat într-o minge.
Acoperiți un covor de sushi din bambus cu un strat de folie de plastic. (Acest lucru va ajuta la menținerea covorașului curat și va facilita îndepărtarea ruloului de sushi.)
Așezați o foaie de nori deasupra covorului acoperit, cu partea strălucitoare în jos. Luați 1 porție de orez și întindeți-l uniform pe două treimi din foaia nori cea mai apropiată de dvs.
Apoi, ungeți un strat subțire de pastă de wasabi într-o singură linie de-a lungul lățimii rolei.
Apoi, suprapuneți 3 frunze shiso deasupra, apoi niște castraveți și muguri.
În cele din urmă, fulgi aproximativ 2 linguri de somon cu piele și adăugați-l deasupra. Folosind covorașul de bambus, apucați capătul gros al ruloului și rotiți-l bine peste ingrediente. Ultima treime a foii nori trebuie lăsată.
Rulați ingredientele până la capătul foii nori.
Scoateți fiecare rolă nori din plastic și tăiați transversal în 6 bucăți egale.
Se servește cu sos de soia și pastă de wasabi pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.