Gatiti cartea: daikon murat, morcov și castravete este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de până la 3 morcovi, oțet de orez, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi, Salată de castraveți murați și daikon, și Castraveți condimentați murați, morcovi și Daikon.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați morcovii, daikonul și castravetele cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
Ridiche Daikon
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți, stoarceți legumele pentru a scăpa de excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți legumele într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați legumele, împreună cu chili(es) (dacă utilizați). Sigilați punga, stoarcând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
7
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.Cu cât legumele se marinează mai mult, cu atât vor avea mai mult gust. Mănâncă ca acompaniament la orice proteină la grătar. Taie grăsimea și introduce o textură crocantă plăcută cărnii fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Note: cu cât tăietura legumei este mai subțire, cu atât va deveni mai moale în timpul decapării. Pentru murăturile instantanee de 1 oră, tăiați legumele subțiri, astfel încât să absoarbă aroma, dar să aibă totuși ceva crocant (vor fi ușor ofilite). Dacă doriți să faceți murăturile din timp, tăiați-le groase (1/4 inch sau mai mult) și murați-le cel puțin 3 zile sau până la 1 săptămână, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Cu cât legumele stau mai mult în lichidul de decapare, cu atât textura este mai moale și aroma este mai pronunțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)