Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Bittersweet Chocolate Five-Spice Cupcakes. Această rețetă servește 24. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: salata dulce-amara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F. căptușiți cavitățile mini tigăilor pentru brioșe cu căni de copt din hârtie mini cupcake și așezați tigăile pe o foaie de copt.
Așezați pudra de cacao într-un vas mic de amestecare.
Adăugați apa clocotită și folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca împreună până când formează o pastă netedă.
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați împreună pentru a amesteca bine.
Bateți untul în vasul unui mixer electric cu accesoriul plat pentru bătător sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine cremos, aproximativ 1 minut. Pe rând, adăugați ouăle, bătând bine după fiecare adăugare și oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Amestecul poate părea coagulat pe măsură ce se adaugă ouăle, dar pe măsură ce vă opriți și răzuiți vasul, amestecul se va netezi.
Adăugați pasta de cacao și amestecați până se omogenizează.
Topiți 4 uncii de ciocolată în partea de sus a unui cazan dublu la foc mic sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la putere redusă pentru explozii de 30 de secunde. Se amestecă cu o spatulă rezistentă la căldură după fiecare explozie pentru a asigura o topire uniformă.
Scoateți partea superioară a cazanului dublu, dacă utilizați, și ștergeți părțile laterale și partea inferioară foarte uscate.
Adăugați ciocolata topită în aluat și amestecați complet la viteză mică.
Peste un castron de dimensiuni medii, cernem împreună făina de tort, 3/4 linguriță de pudră de cinci condimente și praful de copt.
Adăugați sarea și aruncați împreună pentru a amesteca.
Se adaugă în aluat în 2 etape, amestecând bine după fiecare adăugare. Opriți și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu spatula.
Se toarnă aluatul într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Umpleți fiecare hârtie de cupcake cu trei sferturi.
Coaceți cupcakes-urile timp de 16 minute, până când un tester de tort introdus în centru iese ușor umed.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați mini tigăile pentru brioșe pe rafturi pentru a se răci. Ridicați ușor cupcakes-urile din tigăi.
Așezați restul de 6 uncii de ciocolată tocată într-un castron de dimensiuni medii.
Într-o cratiță mică, încălziți crema la foc mediu până fierbe.
Se toarnă smântâna peste ciocolata tocată.
Lăsați-l să stea timp de 30 de secunde până la 1 minut, apoi amestecați împreună folosind o spatulă de cauciuc, un tel sau un blender de imersie până când este foarte neted.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de vanilie și amestecați complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când este gros, dar nu rigid, de la 30 de minute la 1 oră.
Bateți ganache-ul în vasul unui mixer electric cu suportul plat sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când deține vârfuri moi, aproximativ 1 minut.
Folosiți o mică spatulă offset, o spatulă de cauciuc sau o lingură pentru a întinde partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura ganache. Sau montați o pungă de patiserie de 12 până la 14 inci cu un vârf mare de stea deschis și umpleți-o parțial cu ganache. Puneți o rozetă mare deasupra fiecărui cupcake.
Serviți cupcakes-urile la temperatura camerei.
Notă privind depozitarea cupcakes-urilor: păstrați cupcakes-urile neînghețate între straturi de hârtie cerată într-un recipient de plastic etanș la temperatura camerei până la 4 zile. Pentru a îngheța până la 4 luni, înfășurați bine recipientul în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta conținutul. Dacă este înghețat, dezghețați cupcakes-urile peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de îngheț.
Cupcakes-urile înghețate pot fi păstrate bine acoperite în frigider până la 3 zile.
Se servește la temperatura camerei.