Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie

Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Bittersweet Chocolate Five-Spice Cupcakes. Această rețetă servește 24. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: salata dulce-amara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F. căptușiți cavitățile mini tigăilor pentru brioșe cu căni de copt din hârtie mini cupcake și așezați tigăile pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pudra de cacao într-un vas mic de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați apa clocotită și folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca împreună până când formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Adăugați 1 linguriță de vanilie și amestecați împreună pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
5
Bateți untul în vasul unui mixer electric cu accesoriul plat pentru bătător sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat zahărul și bateți până devine cremos, aproximativ 1 minut. Pe rând, adăugați ouăle, bătând bine după fiecare adăugare și oprindu-vă frecvent pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Amestecul poate părea coagulat pe măsură ce se adaugă ouăle, dar pe măsură ce vă opriți și răzuiți vasul, amestecul se va netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați pasta de cacao și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
7
Topiți 4 uncii de ciocolată în partea de sus a unui cazan dublu la foc mic sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la putere redusă pentru explozii de 30 de secunde. Se amestecă cu o spatulă rezistentă la căldură după fiecare explozie pentru a asigura o topire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scoateți partea superioară a cazanului dublu, dacă utilizați, și ștergeți părțile laterale și partea inferioară foarte uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
9
Adăugați ciocolata topită în aluat și amestecați complet la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10
Peste un castron de dimensiuni medii, cernem împreună făina de tort, 3/4 linguriță de pudră de cinci condimente și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați sarea și aruncați împreună pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Se adaugă în aluat în 2 etape, amestecând bine după fiecare adăugare. Opriți și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu spatula.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă aluatul într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni. Umpleți fiecare hârtie de cupcake cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
14
Coaceți cupcakes-urile timp de 16 minute, până când un tester de tort introdus în centru iese ușor umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați mini tigăile pentru brioșe pe rafturi pentru a se răci. Ridicați ușor cupcakes-urile din tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați restul de 6 uncii de ciocolată tocată într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mică, încălziți crema la foc mediu până fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se toarnă smântâna peste ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Lăsați-l să stea timp de 30 de secunde până la 1 minut, apoi amestecați împreună folosind o spatulă de cauciuc, un tel sau un blender de imersie până când este foarte neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați restul de 1/2 linguriță de vanilie și amestecați complet. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când este gros, dar nu rigid, de la 30 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți ganache-ul în vasul unui mixer electric cu suportul plat sau într-un vas mare de amestecare folosind un mixer de mână la viteză medie până când deține vârfuri moi, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
7
Folosiți o mică spatulă offset, o spatulă de cauciuc sau o lingură pentru a întinde partea superioară a fiecărui cupcake cu glazura ganache. Sau montați o pungă de patiserie de 12 până la 14 inci cu un vârf mare de stea deschis și umpleți-o parțial cu ganache. Puneți o rozetă mare deasupra fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți cupcakes-urile la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
9
Notă privind depozitarea cupcakes-urilor: păstrați cupcakes-urile neînghețate între straturi de hârtie cerată într-un recipient de plastic etanș la temperatura camerei până la 4 zile. Pentru a îngheța până la 4 luni, înfășurați bine recipientul în mai multe straturi de folie de plastic și folie de aluminiu. Folosiți o bucată mare de bandă de mascare și un marker de neșters pentru a eticheta conținutul. Dacă este înghețat, dezghețați cupcakes-urile peste noapte la frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Cupcakes-urile înghețate pot fi păstrate bine acoperite în frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
11
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista