Gătiți cartea: Cina cea de Taină a lui Gordon Ramsay, friptură de vită și budincă Yorkshire

Gătiți cartea: Cina cea de Taină a lui Gordon Ramsay, friptură de vită și budincă Yorkshire
Gatiti cartea: Cina cea de Taină Gordon Ramsay, friptură de vită și budinca Yorkshire ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 9,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1285 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, vin, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 75 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Friptura de curcan a lui Gordon Ramsay cu lămâie, pătrunjel și usturoi, Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire, și Friptură de vită și budincă Yorkshire.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Condimentați carnea de vită cu sare și piper; se prăjește într-o tigaie fierbinte cu uleiul de măsline pentru a se rumeni pe toate părțile, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați la cuptor; friptură, permițând 15 minute o lire (450 g) Pentru rare sau 20 de minute o lire (450 g) pentru mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți aluatul de budincă Yorkshire: cerneți făina și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle și jumătate din lapte; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Se amestecă laptele rămas; lăsați aluatul să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Când carnea de vită este gătită, transferați-o pe o farfurie încălzită; lăsați-l să se odihnească, ușor acoperit cu folie, într-un loc cald în timp ce gătiți budincile și faceți sosul. Ridicați cuptorul la 450 cm. F (230 cm. C). Puneți 1 linguriță (5 ml) ulei vegetal-sau fierbinte din tigaia de prăjire-în fiecare secțiune a unei tăvi de budincă Yorkshire cu 12 găuri (sau a unei tăvi pentru brioșe); pune-l la cuptor pe raftul superior până când este foarte fierbinte, aproape fumând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, bateți din nou aluatul de budincă. De îndată ce scoateți tava din cuptor, puneți oala în aluat, astfel încât fiecare cană să fie plină cu trei sferturi (ar trebui să sfârâie); puneți imediat tava înapoi în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți timp de 12 până la 20 de minute până când budincile Yorkshire sunt bine crescute, maro auriu și crocante. Nu deschideți ușa cuptorului până la capăt sau s-ar putea prăbuși.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a face sosul, turnați excesul de grăsime din tigaie, puneți tigaia la foc mediu și adăugați cimbru, usturoi, ceapă și roșii. Gatiti 4 pana la 5 minute, turnati vinul si aduceti la foc mic. Squash roșiile cu un masher de cartofi pentru a ajuta la îngroșarea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Se toarnă în stoc; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Treceți sosul printr-o sită, presând legumele pentru a extrage aroma. Aduceți sosul înapoi la fierbere; reduceți la o consistență a sosului. Verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
11
Tăiați carnea de vită subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12
Se servește cu budinci de sos și Yorkshire, împreună cu varză saut, morcovi glazurați și cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista