Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt
Gatiti cartea: basul dungat pan-prăjit cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 541 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, file de bas cu dungi, tulpini de țelină și blaturi cu frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Saut de naut cu iaurt grecesc, Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână, și Gatiti cartea: conopida prajita cu seminte de chimen cu iaurt Sarat, menta si seminte de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1/2 cană de naut într-un bol de amestecare. Mash fasole cu o furculiță sau masher de cartofi până când acestea sunt zdrobite, dar încă mai au unele textura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați nautul rămas, ceapa, castravetele, coriandrul, țelina, chimenul, harissa, uleiul de măsline și oțetul; condimentează generos cu sare și piper. Se lasă deoparte la temperatura camerei sau se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Reveniți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Harissa
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți o tigaie mare din fontă sau o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu și acoperiți cu uleiul de canola. Se usucă ambele părți ale peștelui cu prosoape de hârtie și se condimentează generos cu sare și piper. Când uleiul strălucește, așezați pielea de pește cu fața în jos în tigaie. Căutați timp de 4 până la 5 minute fără a mișca fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este opac, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți tigaia din cuptor și răsturnați cu grijă peștele cu o spatulă plată, astfel încât partea pielii să fie acum sus; ar trebui să fie maro, crocant și să scoată un sunet când îl atingeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați peștele să stea în tigaia fierbinte un minut pentru a arde partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a servi, puneți 2 linguri de sos de iaurt pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezați pielea de pește cu fața în sus deasupra sosului și îngrămădiți salata de năut lângă ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Pentru a face sosul de iaurt: într-un castron mic, combinați iaurtul, sucul de lămâie, usturoiul și uleiul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Transferați sosul de iaurt într-un recipient, acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare, timp de până la 7 zile.