Găluște proaspete de piersici servite cu sos tare
Găluște proaspete de piersici servite cu sos tare este un vegetarian farfurie. O porție conține 673 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați piersici, scurtarea untului, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Stupi de piersici cu sos tare, Găluște de piersici cu sos de zmeură, și Găluște de piersici cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați scurtarea aromată cu unt folosind mâinile sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Presărați apa cu gheață peste aluat și amestecați până când amestecul se reunește. Frământați aluatul scurt, apoi împărțiți-l în 6 bucăți.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare bucată de aluat într-un cerc subțire.
Așezați două jumătăți de piersici împreună și înfășurați în fiecare cerc de aluat, sigilând în partea de sus.
Așezați găluștele pe o foaie de copt negreșită.
Coaceți găluștele timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. În timp ce găluștele se coace, faceți sosul. Într-un castron mediu, amestecați împreună untul, oul, nucșoara, vanilia și sarea folosind un mixer electric la viteză mică. Se amestecă treptat zahărul cofetarilor. Lingură peste găluște calde.