Găluște Germane
Găluștele germane necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 296 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de frunze de pătrunjel, lapte, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Găluște Germane, Găluște Germane De Cartofi, și Găluște Germane De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă. Rezervați slănină în tigaie cu grăsime topită.
Într-un castron mare, amestecați făina, sarea, piperul, nucșoara, cayenne și praful de copt pentru a combina. Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron mic și amestecați în amestec uscat până la neted și uniform.
Aduceți 6 căni de apă sărată la fiert într-o oală mare. Trageți găuri folosind un bețișor ascuțit prin fundul tăvii de plăcintă din aluminiu pentru a crea un producător de spaetzle de unică folosință. Împingeți aluatul prin găuri în apa clocotită. Amestecați și gătiți timp de 3 minute sau până când găluștele plutesc.
Scoateți găluștele și aruncați imediat în tigaie cu slănină. Condimentează, după gust, cu sare și piper și garnisește cu pătrunjel.