Găluște De Vită Jamaicană

Găluște De Vită Jamaicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați găluștele de vită jamaicane. Această rețetă servește 30. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, cimbru, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Găluște jamaicane cu pătlagină, Cifre De Afaceri Din Carne De Vită Jamaicană, și Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti scallion, ceapa, pudra de curry si cimbru in 1 1/2 linguri ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită și pesmetul și se gătește până când carnea este gătită, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sos fierbinte. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pudră De CurryPudră De Curry
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Puneți o umplutură rotunjită de linguriță în centrul unui ambalaj. Periați ușor marginea ambalajului cu apă, apoi pliați în jumătate (în diagonală dacă este pătrat) și apăsați pentru a sigila. Formați găluște rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Încălziți uleiul de 1 inch până la 350 km f într-o tigaie de 12 inci. Prăjiți găluștele în 3 loturi, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista