Găluște De Vită Jamaicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați găluștele de vită jamaicane. Această rețetă servește 30. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 70 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, cimbru, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Găluște jamaicane cu pătlagină, Cifre De Afaceri Din Carne De Vită Jamaicană, și Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti scallion, ceapa, pudra de curry si cimbru in 1 1/2 linguri ulei cu 1/2 lingurita sare si 1/4 lingurita piper intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită și pesmetul și se gătește până când carnea este gătită, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sos fierbinte. Mișto.
Puneți o umplutură rotunjită de linguriță în centrul unui ambalaj. Periați ușor marginea ambalajului cu apă, apoi pliați în jumătate (în diagonală dacă este pătrat) și apăsați pentru a sigila. Formați găluște rămase.
Încălziți uleiul de 1 inch până la 350 km f într-o tigaie de 12 inci. Prăjiți găluștele în 3 loturi, rotind o dată sau de două ori, până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.