Găluște de pui și "Slick"

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găluște de pui și "Slick". Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă este plăcută de 286 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, suc de lămâie dintr-o lămâie, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Slick Willy ' s Colorado Bull Dog-faceți acest cocktail gustos acasă, Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), și Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, ceapa, usturoiul, boabele de piper, tulpinile de pătrunjel și 1 1/2 lingurițe de sare în cratiță mare sau cuptor olandez.
Adăugați apă în oală pentru a acoperi doar puiul (aproximativ 10 căni). Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și apoi se reduce focul la foc mic. Gatiti pana cand puiul este fraged si cade de pe os, aproximativ 1 ora.
În timp ce bulionul fierbe, faceți aluat de găluște: într-un castron mediu, amestecați făina cu 2 linguri de unt, scurtarea, praful de copt și 1/2 linguriță de sare, zdrobind cu furculița până când amestecul seamănă cu firimiturile umede grosiere. Se amestecă laptele până se formează un aluat.
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute.
Când este gătit, transferați puiul în farfurie. Se strecoară stocul și se întoarce în cratiță. Se fierbe la foc mediu-mic până se reduce la 6 căni. Degresați grăsimea de sus și condimentați după gust cu sare și piper măcinat; păstrați cald. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de mărimea mușcăturii; rezervă.
Pe suprafața făinoasă, rotiți aluatul într - un pătrat dur de 10 pe 10 inci, gros de aproximativ un sfert de inch.
Tăiați aluatul în benzi late de 1 1/2 inch, apoi tăiați fiecare bandă în pătrate de 1 1/2 inch.
Întoarceți bulionul la foc mic la foc mediu.
Adăugați găluște în bulion, pe rând. Acoperiți și fierbeți până când găluștele s-au umflat ușor și sunt fierte, amestecând ușor o dată sau de două ori pentru a vă asigura că nu se lipesc unele de altele. Puneți puiul în oală pentru a se încălzi. Se amestecă 1/3 cană frunze de pătrunjel, suc de lămâie, nucșoară (dacă se folosește) și se servește.