Găluște de pui și pâine de porumb

Găluște de pui și pâine de porumb
Pui și Cornbread găluște ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 930 calorii, 44G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coapse de pui jupuite și dezosate, păstârnac, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o pâine la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Chili de pui cu găluște de porumb, Supă de mazăre cu ochi negri cu găluște de curcan și pâine de porumb, și Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți puiul: frecați bucățile de pui cu sare, piper și condimente de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
2
Așezați sânii într-un 6-qt. aragaz lent; top cu coapse.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Adăugați morcovi și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
4
Bateți împreună supa și bulionul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă amestecul de supă peste legume. Acoperiți și gătiți la maxim 3 1/2 ore sau până când puiul se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SupăSupă
6
Scoateți puiul; se răcește 10 minute. Oase și pui mărunțit. Se amestecă puiul în amestec de supă și legume. Acoperiți și gătiți la maxim 1 oră sau până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SupăSupă
1
Bateți împreună făina și următoarele 3 ingrediente. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați lapte, unt, cimbru și pătrunjel la ingredientele uscate, amestecând ușor până la umezire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CimbruCimbru
LapteLapte
3
Aruncați aluatul cu 1/4 cană în amestecul de pui care fierbe, lăsând spațiu de aproximativ 1/4 inch între găluște. Acoperiți și gătiți la maxim 30 până la 35 de minute sau până când găluștele și-au dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
AluatAluat

Ingrediente

21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar3(iarnă)unt topitunt topit227Nuci de orice fel (tocate)morcovi, feliațimorcovi, feliați4antrenor pep clasificat 200-curentcoaste de țelină, feliatecoaste de țelină, feliate8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPuiPui907Nuci de orice fel (tocate)Stridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire454Nuci de orice fel (tocate)jupuit și dezosată pulpe de pui (desprejupuit și dezosată pulpe de pui (despre8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGăluște De Pâine De PorumbGăluște De Pâine De Porumb1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de porumb galbenă care se ridică singurăfăină de porumb galbenă care se ridică singură610Nuci de orice fel (tocate)ceapa galbena tocata (optional)ceapa galbena tocata (optional)01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cimbru uscatcimbru uscat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.pătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos2 căni de brânzeturi mărunțite amestecate, cum ar fi brânzeturi pentru tacos227Nuci de orice fel (tocate)păstârnac, feliatpăstârnac, feliat11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.piper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.gât de puigât de pui11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi680Nuci de orice fel (tocate)piept de pui cu piele, cu OS (aproximativpiept de pui cu piele, cu OS (aproximativ1ceapa dulce, tocataceapa dulce, tocata

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista