Găluște de porc și creveți
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Găluște de porc și creveți ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 48 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de carne de porc măcinată, ambalaje de ton câștigat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Găluște de porc și creveți (Shu mai), Creveți și carne de porc shu mai găluște, și Găluște de porc și creveți aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Lucrând cu un înveliș de 1 tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase pentru a le împiedica să se usuce), puneți aproximativ 1 lingură de amestec de porc în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile aluatului cu apă și aduceți 2 colțuri opuse în centru, ciupind punctele pentru a sigila. Aduceți cele 2 colțuri rămase în centru, ciupind punctele pentru a sigila. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila.
Așezați găluștele pe o foaie mare de copt presărată cu 2 lingurițe de amidon de porumb și acoperiți ușor cu un prosop pentru a nu se usca.
Căptușiți un abur de bambus cu frunze de varză aburite.
Așezați găluștele la o distanță de 1/2 inch în abur; acoperiți cu capacul vaporului.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Puneți vaporul în tigaie; găluște cu aburi timp de 10 minute.
Scoateți găluștele din abur.